0
Evrokupovi
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

Orkun Kokcu Alvaro Carreras Kerem Akturkoglu Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League, 19. September 2024. 19.9.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LŠ: Sledi veče lakših okršaja za glavne kandidate za titulu!

Objavljeno: 02.10.24 u 16:06

Nastavlja se 2. kolo najboljeg evropskog takmičenja.

 

Sinoć su fudbaleri Intera zabeležili ubedljivu pobedu protiv Crvene zvezde, dok je Borusija Dortmund priredila pravu goleadu protiv Seltika, savladavši ih rezultatom 7:1.

 

Večeras je na programu novo uzbuđenje u Ligi šampiona, a na teren izlaze neki od najvećih evropskih klubova. Bajern Minhen, Liverpul, Juventus, Real Madrid i Atletiko Madrid imaju, bar na papiru, lakši zadatak i očekuje se da će upisati nove bodove na svom putu ka nokaut fazi.

 

Bajern Minhen, predvođen Harijem Kejnom koji briljira ove sezone, gostuje ekipi Aston Vile i želi da nastavi sa sjajnim partijama na startu sezone. Liverpul će na Enfildu dočekati Bolonju, dok će Juventus u Torinu ugostiti Lajpcig.

 

Real Madrid, branilac titule, putuje u Francusku sa ciljem da osvoji nova tri boda. Lile, iako autsajder u ovom duelu protiv Madriđana, sigurno će pružiti snažan otpor i pokušati da iznenadi favorite. Sa druge strane, njihove sugrađane, Atletiko iz Madrida, očekuje neizvesniji duel protiv Benfike.

 

Ako mislite da je ovo veče sigurnih utakmica, uzmite bonus već od 3 para sa pojedinačnim kvotama 1.30 ili više u AdmiralBetu, dok svaki sledeći par na tiketu dodatno povećava potencijalni dobitak. Pored toga, klađenje na golove vam može doneti do 100.000 po kolu, odnosno neverovatnih 3.000.000 do kraja takmičenja!

 

Upotpunite fudbalsko veče uz ponudu specijala za meč Benfika – Atletiko Madrid. Da biste učestvovali, morate biti registrovani korisnik na AdmiralBetu! Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Od sada, sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Sve što je potrebno je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrate na naš račun.

 

 

Juče je na čak 5 utakmica od ukupno 9, jedan tim postigao 4 ili više golova! Koliko će se puta zatresti mreža na večerašnjim utakmicama?

 

Gledajte večerašnje utakmice, igrajte na golove i naplatite svoje poznavanje fudbala uz golgeterski motivisane ekipe!

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter