1
Evrokupovi
inter zvezda 3689

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IMA UČEŠĆE U LIGI ŠAMPIONA U SVOJOJ STARTNOJ POSTAVI: Maksimović, Điga i Mimović bi mogli da donesu klubu kao ulazak u elitu!

Objavljeno: 02.10.24 u 14:06

Iz godine u godinu Crvena zvezda sve više jača na tržištu.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pruže očekivan otpor Interu na stadionu „San Siro“ i u drugom kolu Lige šampiona pretrpeli su ubedljiv poraz od 4:0.

Posebno je problematično bilo drugo poluvreme, kada su crveno-beli potpuno izgubili korak sa protivnikom.

Ipak, navijači su imali priliku da vide jednog od retkih pozitivnih aktera meča – mladog Andriju Maksimovića. Sedamnaestogodišnji vezista, koji je već skrenuo pažnju na sebe, bio je jedna od retkih svetlih tačaka u slabom izdanju beogradskog tima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ovo je pokazatelj da šampion Srbije praktično u svojoj startnoj postavi, kada su svi zdravi, ima igrača koje može da proda za blizu 30 miliona evra, odnosno da od samo tri transfera ima gotovo novca kao da je ušla u Ligu šampiona.

Osim popularnog Mesija, crveno-beli su sinoć ponovo mogli da svedoče klasi Nasera Đige, koji je sigurno vrlo verovatno igrač sa najvećim plafonom kada je defanzivna linija tima sa Marakane u pitanju u poslednjih dvadesetak godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Dominira nevezano za protivnike, s autoritetom čisti lopte, a duela se protiv njega nisu nadobijali ni igrači svetske klase u Ligi šampiona.

Poslednje ime koje može da se proda za veliki novac je sada nažalost van terena, jer se Ognjen Mimović oporavlja od povrede, ali mečevi protiv Boda, odnosno prvih 20 minuta protiv Benfike, pokazuju da i on može da se vrlo lako prilagodi na najviši nivo fudbala.

 

4
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter