0
Evroliga

Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade celebrates after winning the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v LDLC Asvel Villeurbanne at Stark Arena on January 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JARAMAZ UOČI DUELA SA PARTIZANOM: „Izvukao sam neke korisne stvari prošle godine!“

Objavljeno: 02.10.24 u 12:05

Sigurno da će imati dodatni motiv da se dokaže!

Sutra nas čeka sjajan duel između Baskonije i Partizana u okviru prvog kola Evrolige. Partizan, predvođen Željkom Obradovićem, dolazi u Vitoriju sa željom da nastavi sa dobrim partijama sa starta ABA ligaške sezone.

Prošlogodišnji bek Partizana, Ognjen Jaramaz letos je prešao upravo u redove Baskonije. Ako neko zna kako funkcioniše ‘crno-bela’ mašinerija, onda je to on. Dan pred utakmicu, Jaramaz je rekao:

„Treba da se usredsredimo na svoju igru, kao i do sada, da uđemo u meč energično i čvrsto, i da probamo da uspostavimo naš ritam utakmice koji će nas dovesti do željenog rezultata.“ – rekao je Jaramaz u razgovoru za Mozzart sport, te potom dodao:

„Prošla godina za mene je bila značajna, izvukao sam iz nje neke korisne stvari, iako nažalost nismo postigli rezultate kojima smo se nadali.“ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter