0
Evrokupovi
Darko Pančev

FOTO: FK Crvena zvezda

DARKO PANČEV PROKOMENTARISAO ZVEZDU NA MEACI: „Sami sebe uništili!“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.24 u 10:49

Najviše mu se svideo Andrija Maksimović!

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć doživeli ubedljiv poraz od Intera u Milanu, izgubivši od Intera rezultatom 4:0 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

Iako su se dobro držali u prvom delu meča, crveno-beli su na kraju platili danak individualnim greškama koje su ih koštale visokog rezultata.

O izdanju tima trenera Vladana Milojevića protiv Intera govorio je legendarni napadač Darko Pančev, koji je istakao da su se crveno-beli „sami sebe“ pobedili.

Sami sebi dali četiri gola, sami sebe pobedili, sami sebe uništili –  započeo je Pančev za „Sport klub„.

Naiva, čista naiva, greške kakve su retko prisutne u nižerazrednim takmičenjima i, što je najgore, Zvezdi se ponavljaju na najvećoj evropskoj sceni, čisti pokloni ukrašeni mašnicom? Zvezda, pritom, nije došla na Interov rođendan, već da mu, eventualno, zapreti –  oštar je bio nekadašnji golgeter.

Jedinu pohvalu od Pančeva zaslužio je mladi Andrija Maksimović, koji je, prema njegovom mišljenju, bio najbolji igrač Zvezde na „Meaci„.

O tom momku samo u superlativu za demonstrirano u gradu mode, šef Milojević mu je s pravom ukazao šansu od starta, a on ponovo uzvratio zapaženom igrom. Naopako, ukoliko ubrzo napusti klub. Svakim danom će rasti vrednost, nadam se da će i rukovodstvo Zvezde i Maksimovićeva porodica biti na istoj talasnoj dužini, neka odigra bar 120 utakmica u seniorskom pogonu kluba iz Ljutice Bogdana… Zatim… Suđena mu je pozicija u nekoj od najpoznatijih sredina Starog kontinenta. Navijam za takav epilog. Osim toga, od Maksimovićevog ostanka u ovoj fazi njegovog fudbalskog razvoja, mnogo koristi izvući će i nacionalni tim Srbije, igraće redovno za Zvezdu, fantazisti se traže, svi ih vole, svi ih maze i paze, kreativci poput Maksimovića su svuda rado viđeni, oni su suvo zlato.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter