1
Evrokupovi
inter zvezda 3704

FOTO: Starsport

MAJSTORSKI POTEZ ANDRIJE MAKSIMOVIĆA: Usmereni prijem kojim je iz jednog dodira izbacio protivnika! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.24 u 09:57

Ogroman potencijal!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pruže očekivan otpor Interu na stadionu „San Siro“ i u drugom kolu Lige šampiona pretrpeli su ubedljiv poraz od 4:0.

Posebno je problematično bilo drugo poluvreme, kada su crveno-beli potpuno izgubili korak sa protivnikom.

Ipak, navijači su imali priliku da vide jednog od retkih pozitivnih aktera meča – mladog Andriju Maksimovića. Sedamnaestogodišnji vezista, koji je već skrenuo pažnju na sebe, bio je jedna od retkih svetlih tačaka u slabom izdanju beogradskog tima.

Njegova igra je bila najavljena kao nešto što vredi pratiti, i on je to potpuno opravdao.

Posebno se istakao u 28. minutu, kada je sjajnim prijemom lopte izbacio protivničkog igrača iz igre i krenuo prema golu Intera.

Iako je tokom akcije nekoliko puta bio povučen i napad nije rezultirao konkretnom šansom za gol, Maksimović je pokazao veliki potencijal i opravdao poverenje koje mu je ukazano.

Njegova zrelost i kreativnost na terenu već su osvojile srca navijača, a mnogi ga već porede sa legendarnim Dejanom Savićevićem, što je za mladog igrača ogroman kompliment.

19
1
1 Komentara
  1. Možete pisati šta hoćete no jedno je istina Rade Krunić,Silas i donekle ovaj parader od golmana nisu igrači za zvezdu a otjerat će te i Olajinku koga Milojević maltretira i ne damu da igra.Sinoć je trebalo nakon prvog poluvremena zamjeniti Krunića Kangom na mjesto Silasa pustiti Olajinku da igra a na lijevog beka staviti Rodića i ne bi se desila ovakva sramota.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter