1
Evrokupovi
inter zvezda 3694

inter zvezda 3694

RADE KRUNIĆ NAKON TEŠKOG PORAZA: „Jeftino i lako smo primili golove!“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.24 u 08:35

„Nas hrabri da smo pokazali da možemo da igramo protiv top 5-6 ekipa u Evropi.“

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su težak poraz u drugom kolu Lige šampiona, izgubivši od Intera u Milanu rezultatom 4:0 (1:0). Ovim porazom, ekipa iz Beograda ostala je na dnu tabele sa dva neuspeha na početku elitnog takmičenja.

Jeftino i lako smo primili golove na indivudalne greške. Do tog drugog gola gde sam ja pogrešio smo dobro napadali, ali ne možemo mnogo toga sad da učinimo. Moramo da nastavimo da radimo i da ispravimo greške. Mislim da rezultat ne oslikava realnu sliku na terenu. Veoma težak je ovaj poraz i mnogo nam je žao zbog toga – izjavio je Rade Krunić, fudbaler koji je priznao svoju grešku pri drugom golu.

Bosanskohercegovački reprezentativac smatra da, uprkos teškom porazu, postoji osnova za optimizam u nastavku takmičenja.

– Ovako velike ekipe kada im krene loše navijači vas unervoze i nije lako. Da smo dali gol u prvom poluvremenu bilo bi nam lakše, ali nismo. U drugom poluvremenu smo imali incijativu. Nas hrabri da smo pokazali da možemo da igramo protiv top 5-6 ekipa u Evropi. To nam daje veru za dalje da možemo još mnogo – dodao je vezista Crvene zvezde, zaključivši da je predstava protiv Intera pokazala potencijal ekipe.

2
6
1 Komentara
  1. Pebacite ovog Krunića u razvojni tim dok ne nauči igrati fudbal!Protiv Benfike i Intera dao je tri gola Zvezdi!Za koga on igra dal mu je ko rekao?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter