0
Košarka
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

PARTIZAN DOBIJA OZBILJAN NOVAC: Crno-beli će ostati na kratko bez igrača, ali će vrlo lepo zaraditi!

Objavljeno: 02.10.24 u 08:13

Sada je zvanično!

Prethodnih dana kružile su glasine o mogućem dodatnom profitu za Partizan zahvaljujući razmeni igrača Dvejna Vošingtona, i to se sada obistinilo.

Beogradski klub nije samo osigurao finansijsku korist, već i zadržava košarkaša u svojim redovima.

Informaciju je prvi objavio Šems Čaranija, koji će uskoro biti vodeći NBA insajder nakon penzionisanja Adrijana Vojnarovskog.

U središtu dogovora su Njujork Niksi i Minesota Timbervulvsi, sa Karlom Entonijem Taunsom kao ključnim delom razmene. Da bi postigli potrebne brojke u seleri kepu, Niksi su uključili ugovor Dvejna Vošingtona, koji je prosleđen Šarlot Hornetsima.

Pored Vašingtona, Šarlot dobija i Dakuana Džefrisa, Čarlija Brauna, kao i tri pika druge runde. U međuvremenu, Tauns odlazi u Njujork, dok Minesota dobija Džulijusa Rendla i Dontea DiVinćenca.

Očekuje se da Šarlot uskoro raskine ugovor sa Vošingtonom, nakon čega bi on trebalo da se vrati u Partizan. Ostaje neizvesno koliko će tačno trajati procedura i koliko dugo će Željko Obradović biti bez ovog igrača.

Prema izvorima iz SAD-a, Partizan bi iz ove razmene mogao da zaradi i do milion dolara!

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter