0
Evrokupovi
461640148 1072071160956382 2498060482686612899 n

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: „Sistem? Individualne greške su individualne greške!“ (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.24 u 23:41

Skrhan je usled poraza nastalog zbog grešaka njegovih igrača!

Crvena zvezda je večeras od 21 čas igrala duel drugog kola Lige šampiona, a rival joj je bio Inter u Milanu. Srpski šampion pretrpeo je ubedljiv poraz, izgubivši sa 4:0.

Nakon utakmice na konferenciji za medije, trener Vladan Milojević rekao je:

„Teško ili ne, rezultat je takav kakav jeste. Mislim da smo sami sebe pobedili u jednoj rečenici, ništa više. Sve golove koje smo primili su direktne naše individualne greške i jako je teško igrati protiv bilo kakve ekipe, a kamoli protiv ovakve ekipe kao što je Inter. Mislim da smo imali dosta dobrih situacija i momenata u igri, ali to smo i spominjali i analizirali tu utakmicu sa Benfikom, da to ne sme da se dešava… Celokupno, u dve utakmice Lige šampiona sami smo sebi dali šest golova.“ – rekao je Milojević, te potom dodao:

„Da li pričati sad da li je razlika ili nije, rezultat je ovaj na kraju koji je. Sam tok utakmice i kako je bilo na ovom nivou, da smo jednostavno primili četiri gola, na kraju krajeva – nismo ih primili nego smo ih sami sebi dali. To sam napomenuo i posle utakmice protiv Benfike, da je prosto nedopustivo da na ovakvom nivou primamo ove golove. Dosta dobrih stvari smo zatvarali tamo gde je Inter i najjači, međutim jednostavno sada kad vi pravite ovakve greške onda malo čega mogu da kažem.“ – dodao je trener Zvezde i samo nastavio:

„Ono što nam jedino ostaje je da smanjimo te greške jer smo u ove dve golove primili šest golova i bukvalno svih šest golova dali iz klasičnih individualnih grešaka. To je nešto što može da bude utisak ove utakmice“ – poručio je on.

Što se tiče supertalentovanog Andrija Maksimović, trener Zvezde, rekao je:

„Ja mislim da je još jednom pokazao svetlu budućnost i to je jedno dete koje će tek u Evropi pokazati ko je i šta je. Mislim da Crvena zvezda može da bude ponosna što ima takvog jednog igrača. On je danas pokazao svoj kvalitet, odlučnost, svoju hrabrost… Ni u jednom trenutku nije igre nije se video strah i iskreno da vam kažem, meni je ovako kao treneru puno srce i ja sam ubeđen da će on biti jedan od najvećih igrača koje će u poslednje vreme Srbija iznedriti.“ – poručio je on.

Iako je Inter izgledao dosta dobro, Vladan smatra da je rezultat produkt grešaka od strane njegovih igrača.

„Nemaju greške veze sa sistemom. Koji god da ste igrali, individualne greške su individualne greške, tako da… Šta drugačije da vam odgovorim? Što se tiče Intera, ako ste pratili znate kako Inter igra, a ako znate kako Inter igra, onda jedino možete da im odgovorite na ovakav način, jer sve ovo ostalo – da odigrate protiv njih je apsolutno samoubistvo“ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter