0
Evrokupovi
461798296 1072071277623037 6373020323424225936 n

FOTO: FK Crvena zvezda

INTER KAZNIO SVAKU ZVEZDINU GREŠKU: Ubedljiv poraz Crvene zvezde u gradu mode! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.24 u 22:53

Zaslužena pobeda domaćina, koji je uspeo da kazni Zvezdinu neozbiljnost u poslednjoj liniji.

Crvena zvezda večeras igra utakmicu drugog kola Lige šampiona. Na Đuzepe Meaci od 21 čas, rival srpskog šampiona je italijanski velikan, Inter iz Milana.

Crvena zvezda je u prvom kolu poražena od Benfike sa 1:2, dok je Inter remizirao bez golova sa ekipom Mančester sitija.

„Crveno-beli“ uskraćeni su za podršku svojih navijača, usled procene italijanske policije da bi moglo doći do ozbiljnijih sukoba. Ipak, nema sumnje da će određeni broj Zvezdine publike ući na stadion.

Inter je od samog starta krenuo izuzetno agresivno i odlučno da osvoji tri boda na svom terenu.

Mrežu Omrija Glazera zatresao je Arnautović u trećem minutu, ali je gol poništen zbog ofsajda. Ipak, nekoliko minuta kasnije nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca od strane Čalhanoglua, poveo je Inter.

Još jednom je Inter tresao mrežu Crvene zvezde, ali je i taj pogodak poništen zbog ofsajda, ovog puta Denzela Damfrisa.

Zvezda je pretila izuzetno opasno u dva navrata. Jednom je sjajni Maksimović pokušao, dok je drugi put Silas šutirao, a uz dosta sreće reagovao Jan Somer.

Na poluvreme se otišlo minimalnom prednošću domaćeg sastava, koji jeste bio bolji, ali je i Zvezda imala svoje prilike.

Od starta drugog poluvremena Crvena zvezda krenula je da napada rivala i pritiska ga. Delovalo je da će tim Vladana Milojevića uspeti da dođe do izjednačenja, ali nisu uspeli da zatresu mrežu Jana Somera.

Pitanje pobednika rešio je Marko Arnautović, kada je nakon velike greške Radeta Krunića zatresao mrežu Omrija Glazera. Tada je bilo jasno da Crvena zvezda ne može da se vrati iz dva pogotka zaostatka.

Nakon velike greške ovog puta Uroša Spajića, Taremi je asistirao Lautaru Martinezu, kojem nije bilo teško da postigne pogodak.

Nastavio je Inter u sjajnom ritmu, kada je Lautaro probio po levom boku, te prevario Vanju Drkušića, koji ga je oborio i skrivio penal. Siguran sa bele tačke bio je Taremi, koji je povisio na 4:0.

Veliku šansu da smanji rezultat, imao je Luka Ilić, ali je loše iskoristio pas koji mu je uputio Nemanja Radonjić.

KRAJ: Inter – Crvena zvezda 4:0

Пласман обезедио Sofascore

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter