2
Košarka
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE: „Partizan mora da pobegne od primitivizma“!

Objavljeno: 01.10.24 u 22:15

Nije dugo trebalo Nebojši Čoviću da se oglasi!

Strasti se ne smiriju od kako je Nebojša Čović postao novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije. Prvo je predsednik Partizana reagovao na mreži X, da bi potom nastavio sportski direktor Zoran Savić. Novi čelni čovek KSS-a gostujući na televiziji Nova S odgovorio je predsedniku Partizana:

-Od 30 delegata 28 je glasalo za, nijedan nije protiv, jedan nije predao glasački listić, a to je Darko Jovičić koji je kandidat za potpredsednika. Predat je i jedan prazan glasački listić. Neću time da se bavim, to su ispričane priče i to govori o ljudima koji daju takve izjave. Košarka se baštini u klubovima, a Partizan kao ozbiljan klub mora da pobegne od takvih primitivizama. Meni je drago da mi najveće legende Partizana kao Kićanović, Grbovića i ostali čestitaju, a ostalo… – naglasio je Čović.

Posebno je istakao da nikada nije opstruisao Savez niti Predraga Danilovića, već da je Crvena zvezda uvek bila uz Savez.

– Danilović je svoj posao radio koliko je znao, ja nikada neću dozvoliti sebi da ulazimo u to blato. Crvena zvezda nikada nije radila opstrukciju saveza. Za prvi mandat Danilovića sam ja glasao, a za drugi je Filip Sunturlić. Ja nisam dao nijednu lošu izjavu. Dok sam radio posao u Zvezdi radili smo posao časno i pošteno, a ono protiv čega ću se boriti je korupcija, koja je naročito prisutna u ABA ligi. Uticaj pojedinaca koji misle da su moćniji od saveza i od svega. Tom izjavom je dotični pljunuo na delegate. Mi ćemo da radimo normalno sa svima, važni su nam i Partizan i Zvezda, ali ne možemo nikoga da nateramo – zaključio je Čović.

1
0
2 Komentara
  1. Budalu treba odmah smeniti.Njegov jedini cilj u KSS je da sto vise naudi Partizanu.Sacuvaj nas Boze od ovkvih ludaka.

    0
    0
    Odgovori
    • A šta može da naudi? KLS i kup nemaju nikakvu težinu, na sreću ovaj se ne pita za Evroligu. Neka mu igraju FMP 1 i 2 svake godine finala. Daće bog da mi dobijemo neki ugovor sa Evroligom, a ovaj nek …..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter