0
Košarka
Nebojša Čović

Nebojsa Covic KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA NIJE IMALA BOLJEG NA SVOM KORMILU: Crveno-beli se oprostili od Nebojše Čovića!

Objavljeno: 01.10.24 u 18:49

Klub se oglasio povodom odlaska popularnog Čovketa!

Prvog dana oktobra Nebojša Čović je podneo ostavku na mestu prvog čovek KK Crvena zvezda i postaće predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Za Čovića je glasalo 28 delegata, dok je jedan ostao uzdržan. Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana se ekspresno oglasio na društvenim mrežama.

Klub se oglasio povodom odlaska popularnog Čovketa.

„Dr Nebojša Čović je vodio naš klub 13 godina. U njegovom mandatu je prvo oporavio Crvenu zvezdu koja je bila na ivici opstanka i postepeno podigao na nivo kluba koji je stabilan, transparentan, respektabilan u evropskim okvirima, kao i redovni učesnik Evrolige i osvajač čak 25 trofeja Srpske lige, ABA lige i Kupa Radivoj Korać. Ovaj period računa se kao najuspešnije razdoblje u istoriji našeg kluba koji naredne godine slavi 80 godina postojanja“, navodi se u saopštenju.

„Zaposleni u klubu, Upravni odbor, menadžment, stručni štab, svi igrači, stručni štab, igrači i svi zaposleni zahvalili su Čoviću na svemu što je uradio za crveno-bele, poželeli mu sreću i uspeh na mestu predsednika i dobru saradnju sa klubom“, dodaje se u saopštenju.

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter