0
Košarka

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

IZ PARTIZANA GRME ZBOG IZBORA ČOVIĆA: Prvi čovek-crno belih se oglasio moćnom objavom!

Objavljeno: 01.10.24 u 18:08

Nije dugo trebalo ljudima iz Partizana da se oglase!

Prvog dana oktobra Nebojša Čović je podneo ostavku na mestu prvog čovek KK Crvena zvezda i postaće predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Za Čovića je glasalo 28 delegata, dok je jedan ostao uzdržan. Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana se ekspresno oglasio na društvenim mrežama.

„KK Partizan nije podržao kandidaturu novoizabranog predsednika KSS, niti smatra da je on dobar izbor za srpsku košarku. Bez želje da komentarišem ko je kako i zbog čega glasao, moram da napomenem kako 28 od 30 prisutnih delegata (ili prethodna podrška 30 od 33) nije jednoglasno i da je takva definicija jeftin i nepotreban pokušaj obmane“, napisao je Ostoja i dodao:

 

„Smatram da predsednik nacionalnog saveza treba da bude ugledan, pošten i sposoban čovek, a da je ovakvim izborom degradiran i postiđen svaki čovek koji je na bilo koji način uključen u našu košarku“,napisao je Mijailović.

13
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter