0
Evropske lige

FOTO: Starsport

ALARM U TORINU: Vlahović odbio novi ugovor!

Objavljeno: 01.10.24 u 17:10

Srpski fudbaler nije zadovoljan ponuđenim uslovima

Svakodnevno možemo čuti informacije koje nam stižu iz Italije o Dušanu Vlahoviću, prekinuo je golgeterski post i barem na kratko ućutkao kritičare ali današnja tema u italijanskim medijima je njegov novi ugovor.

Stara dama iz Torina je zainteresovana za potpisivanje novog ugovora sa snažnim napadačem, da ne dožive sličnu sudbinu kao u slučaju Kjeza kog su prodali za mali novac u odnosu na tržišnu vrednost. Prva ponuda je iznosila 8 000 000 evra uz bonuse, što bi predstavljalo svojevrsno smajnivanje plate, i da se Vlahović obaveže na vernost klubu do juna 2028. ili 2029. godine.

Medjutim ovo ponuda nije zadovoljila apetite srpskog napadača i njegovog agenta koji ne žele da pristanu na osetno smanjenje plate. Naime oni su od Juventusa zatražili ugovor od 10 000 000 evra po sezoni uz bonuse.

Juventus u sledećem kolu dočekuje Kaljari gde će srpski napadač imati priliku da ponovo zapuši usta italijanskim kritičarima.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter