2
Košarka

Nebojša Čović (FOTO: Starsport)

NEBOJŠA ČOVIĆ PODNEO OSTAVKU U CRVENOJ ZVEZDI: Crveno-beli ostali bez prvog čoveka, evo šta to znači za KSS!

Objavljeno: 01.10.24 u 14:51

Ovim bi i zvanično trebao da postane predsednik saveza.

Prvog dana oktobra Nebojša Čović je podneo ostavku na mestu prvog čovek KK Crvena zvezda i postaće predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Dugogodišnji prvi čovk crveno-belih morao je da napusti KKCZ jer su  po Zakonu o sportu te dve funkcije nespojive.

„Moje imenovanje za Predsednika Košarkaškog saveza Srbije upravo je potvrda istrajanog rada svoh nas koji smo godinama timski i zajedno bili deo košarkaškog sistema Crvene zvezde koji je oduvek simbol kvaliteta i ponosa. Koristim priliku da vam se i ovim putem zahvalim kako na poverenju koje ste mi ukazali, tako i na podršci da prihvatim odgovornost, ali i privilegiju da budem Predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Uveren da će naša Zvezda nastaviti da bude transparentan i eminentan klub, koji će nizati uspehe na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, brend naše Srbije sinonim želja najmlađih u kojima su budući šampioni i reprezentativci naše zemlje i u srcima miliona oniko koji su sa tribina snaga Zvezde, želim vam mnogo uspeha u daljem radu!“ navodi se,između ostalog, u pismu koje je Čović poslao delegatima Zvezdine Skupštine.

4
8
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter