0
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(ANKETA) KO OD VEČITIH MOŽE DO PLEJ-OFA EVROLIGE?! Crno-beli hoće ponovo da se bore za F4, a Zvezda premijerno među osam najboljih u novom formatu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.24 u 13:00

Velika očekivanja su od večitih rivala.

Nikada više novca nije bilo u večitim rivalima, nikada veće ambicije niti ikada na papriu jači timovi. To nas dovodi praktično da oba srpska tima imaju imperativ borbe za deset najboljih ekipa Evrolige.

Kakvi će biti rezultati večitih u Evroligi?!

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Partizan je u novom formatu u premijernoj sezoni uspevao da dođe do plej-ofa, gde je bio nadomak F4, ali je incident u Madridu sprečio crno-bele da se fer nadmeću sa najtrofejnijim evropskim klubom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AdmiralBet (@admiralbet_kladionica)

Prošle sezone su crno-beli delovalo uložili daleko više u tim, ali je došlo do grešaka u koncepciji, pa je šampion Evrope iz 1992. godine ostao kratak jedno mesto za plej-in.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

S druge strane, crveno-beli još uvek nisu igrali košarku nakon regularne sezone u novom formatu, pa ove sezone imaju praktično nikada kompletniji tim za borbu za plej-of.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Bilo kako bilo, Evroliga uskoro počinje, večiti su među bogatijim timovima i stvarno bi bio problem ako se barem jedna od dve ekipe ne nađe među 10 najboljih.,

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter