0
Tenis
Novak Djokovic v Carlos Alcaraz Paris 2024 Olympic Games

FOTO: STARSPORT

NOVAK HOĆE DA IGRA TENIS NA KINESKOM ZIDU I NOSI SVUDA ZLATO IZ PARIZA: Olimpijska šampionka otkrila kolika je Đoković inspiracija!

Objavljeno: 01.10.24 u 13:35

Nasmejana je pričala o najboljem svih vremena!

Novak Đoković je osvojio dugo čekano zlato na OI tek u Parizu u svojoj 37. godini života. Upravo to je stavilo u drugi plan podjednako veliki uspeh zlatne olimpijke Ćinven Ženg koja je otkrila je da je Nole nedavno pozvao da igraju tenis na Kineskom zidu.

„To je veoma zabavna priča. Ljudi pričaju o tome kako Novak svuda sa sobom nosi tu zlatnu medalju. Stvarno je zabavno što je poneo sa sobom i u Kinu. Ustvari, pozvao me je da dođem na Kineski zid, ali zbog svog rasporeda, nisam mogla da odem tamo“, kaže Ženg.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„Zaista, zlatna medalja mi donosi mnogo energije, baš kao i Đoković. On nosi tu medalju svuda sa sobom, od Evrope do Amerike, evo sad i Kine. Ta zlatna medaqlja mu je dala mnogo energije. Nisam imala prilike da se fotografišem sa njegovim zlatom. Stvarno bih želela da treniram sa njim i da nosim tu medalju“, našalila se Ćinven.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter