0
Evrokupovi

Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije Beograd, Srbija on Dec. 21, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

INTER JE APSOLUTNI FAVORIT, ALI NA OVOG IGRAČA MORATE OBRATITI PAŽNJU: Terzić sasvim iskreno pričao italijanskim medijima!

Objavljeno: 01.10.24 u 08:13

Nema šta da krije prvi čovek crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde završavaju pripreme za važan meč protiv Intera, koji će se odigrati u utorak od 21.00 čas na stadionu Đuzepe Meaca, u okviru drugog kola Lige šampiona.

Zvezdan Terzić je iskoristio priliku i govorio za italijanski navijački sajt, Interista, koji je specijalizovan za informacije o diskutabilno najvećem italijanskom klubu.

– Budimo iskreni, Inter je apsolutni favorit i treći je favorit da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Kada igra kod kuće, favorit je protiv bilo kog tima u Evropi. Naravno, sportski je nadati se dobrom rezultatu i uradićemo sve što možemo da se Interovi igrači oznoje da nas pobede.

Nema Mirka Ivanića, ali tu je Mesi Maksimović koji će verovatno početi meč.

– Poručio bih vam da sutra obratite pažnju na Andriju Maksimovića, 17-godišnjeg momka koji će igrati svoj prvi meč u Ligi šampiona. Verujem da će fudbalska Italija biti impresionirana njegovim talentom – istakao je Terzić.

10
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter