0
Evrokupovi
Press Conference UEFA Champions League

FOTO: Starsport

KRUNIĆ I MILOJEVIĆ SE SLAŽU: Zvezda mora hrabro u Milanu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.24 u 19:35

Evo šta su poručili trener i Krunić.

Crvena zvezda igra svoj drugi meč u Ligi šampiona protiv Intera iz Milana. Šef struke Vladan Milojević i vezni fudbaler Rade Krunić izneli su svoje utiske.

– Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje, bilo je to davno, ali napravili smo dobru ekipu i možemo da se nosimo sa svim protivnicima. Našem šefu je sigurno malo teže pripremiti ovakve utakmice, sutra ćemo izaći na teren i preneti ono što smo se dogovorili u svlačionici – rekao je Krunić i dodao:

– Svi mi igrači smo igrali na sličnim stadionima, pred sličnim atmosferama. Meni lično i saigračima će faliti naša podrška sa tribina, iako ne bi to bilo u broju kao na Marakani. Siguran sam da bi ih bio maksimalan broj, velika je šteta za njih što ne mogu da prisustvuju ovakvom događaju. Nećemo se preplašiti navijača i atmosfere, mi smo na to navikli na našem stadionu.

– Znam kakav je Inter kao tim, snaga Intera nije samo jedan igrač, nego njihov kvalitet je grupa. Rade neverovatnu stvar već godinama, za njih je snaga defintivino grupa i ne mogu reći da je to samo jedan igrač.

konf1
FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević se nadovezao,

– Zato što je kada je zgusnut raspored, da bismo mogli da dobijemo još jedan trening u Beogradu. Odlučili smo se, ali dobro, dosta puta smo o tome razmišljali. Kada imate više vremena, jer smo igrali u petak, da bismo dobili na pripremi utakmice. Videćete što se tiče pripreme sutra.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter