0
Evrokupovi
FK Crvena Zvezda v FK Bodo/Glimt UEFA Champions League Play Off Second Leg

FOTO: STARSPORT

PUN ARSENAL DOSTUPAN ZA NAPAD NA ZVEZDU: Inzagi svestan kvaliteta crveno-belih!

Objavljeno: 30.09.24 u 19:05

Trener italijanskog velikana svestan da sa Zvezdom neće biti lako.

Crvena zvezda igra svoj drugi meč u Ligi šampiona protiv Intera iz Milana. Trener Neroazura Simone Inzagi, prilično je jasan da crveno-beli nisu naivan rival, te da će biti jako težak zadatak za Inter da savalda šampiona Srbije.

“Vreme će reći. Do sada smo lako prolazili grupne faze, ove sezone nema kalkulacija. Crvena zvezda već ima devet domaćih utakmica u nogama plus dve u kvalifikacijama. Dobro su utrenirani i imaju odlične igrače. Videli smo njihove poslednje mečeve i dobro ih analizirali. Crvena zvezda je zdrav tim koji je jak u domaćoj ligi. Evropski mečevi su uvek teški i moraćemo da budemo maksimalno pažljivi u procenama opasnih situacija”.

Furiozan roster će napasti crveno-bele.

“Nisam još odlučio za napadače. Sva četvorica su kandidati za startere, ali još nisam odabrao. Videćemo nakon poslednjeg treninga. Potrebni su nam svi jer ide još teži deo sezone. Svaki igrač nam je vredan. Nikada ne razmišljam o formaciji za naredne dve ili tri utakmice, pa tako ni sada. Izbori stalno moraju da se donose”.

Nije lako upisivati pobede.

“Pričali smo o tome na timskom sastanku. Pobeđivati je teško. A pobeđivati ponovo je još teže. Momci rade sa velikim požrtvovanjem, ali nam i dalje nedostaje kontinuitet iz prethodne sezone i moramo na treniznima da se izborimo za njega. Svi timovi prolaze kroz poteškoće, što pokazuju i različiti lideri na tabeli Serije A od početka sezone. Svi smo trenutno u momentu u kojem pokušavamo da se popravimo. Prošle subote su momci odigrali sjajnu utakmicu, ali smo i primili dva gola koji su na jutrošnjem treningu bili tema timske analize. I tu ne mislim na defanzivce, nego na ceo tim. Svi igrači moraju da učestvuju u obe faze igre. Radimo na tome i optimista sam”, rekao je Simone Inzagi.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter