0
Evropske lige
dušan vlahović

FOTO: X/@juventusfc

OVIM POKAZUJE DA ZAPRAVO NIJE VELIKI IGRAČ: Poznati italijanski fudbaler kritikovao Vlahovića! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.24 u 18:36

Srbin mora bolje po njegovom mišljenju.

Dušan Vlahović se minulog vikenda vratio u golgetersku formu, a dva gola je postigao na nezgodnom gostovanju Đenovi. Ipak, nekadašnji fudbaler Vest Hema i mnogih klubova sa Apenina, smatra da proslava gola nije bila adekvatna.

 – To rade mali igrači. On je sjajan fudbaler, ali ovakvim potezima dokazuje da nije veliki igrač. Njegovo ponašanje ne dolikuje ponašanju velikih igrača. Gol je postigao iz penala i to je u redu, nikad to nije lako, a onda još jedan, ali to je napravio protiv Đenove, ekipe s najvećim problemima u ligi. I to u utakmici bez publike – rekao je Di Kanio.

Smatra da bi trebalo da ovakve gestove ima protiv ekipa koji su konkurencija Juventusu.

– Nije dao gol konkurentima za titulu, mada bi i to bilo nekorektno, ali bi imalo drugačije značenje. Vlahović igra za Juventus, nosi važan dres. Daj dva gola direktnim konkurentima, onda možeš biti arogantan, ali dva ovakva gola Đenovi pred praznim tribinama, isto je kao u prijateljskoj utakmici – istakao je Paolo di Kanio.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter