0
Kladionica
Partizan v Crvena Zvezda Aba League Season 2023 2024 Final Game 3

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

PREGLED: Kako su se Večiti snašli na početku ABA lige?

Objavljeno: 30.09.24 u 15:42

Pogledajte trenutno stanje i šta nas čeka u oktobru.

Crno-beli su dominantno otvorili sezonu sa dve pobede, dok su Crveno-beli imali promenljiv start, upisavši pobedu i poraz u prva dva kola.

Uprkos očekivanjima, prošlogodišnji šampion ABA lige je sezonu započeo porazom. Debitant iz Dubaija je pokazao zube i iznenadio Zvezdu rezultatom 86:84. Iako su se Crveno-beli borili i uspeli da smanje zaostatak nakon lošeg starta, ipak nisu uspeli da preokrenu rezultat.

Ipak, uspeli su da poprave utisak na drugom meču savladavši Mornar sa ubedljivih 91:72. Do sada, najefikasniji je bio Kalinić sa 36 poena, a u stopu ga prati Rokas sa 34.

Partizan je sezonu započeo snažno i opravdavao ulogu favorita. U prvom susretu, Crno-beli su pregazili Borac rezultatom 96-66. Nastavili su u istom ritmu i na drugoj utakmici gde su slavili protiv Spartaka rezultatom 89:80. Najkorisnijim igračima su se pokazali Koprivica, Lundberg, i Braun.

U oktobru, Zvezda će se suočiti sa Splitom, Igoneom, Budućnosti i Zadrom, dok će Partizan odmeriti snagu sa Cibonom, Derbijem, Zadrom i Krkom.

Da bi oktobarske utakmice bile još zanimljivije, pratite svoje omiljene timove uz Oktobarski antepost u AdmiralBetu! Odaberite neke od 9 specijala po klubu i kladite se na broj poena, asistencija ili trojki određenih igrača, kao i na ostvarene dabl-dabl učinke.

Sastavite najbolju oktobarsku kombinaciju specijala za Crvenu Zvezdu i Partizan!

Predvidite da li Daum može postići 20+ poena na barem jednom meču ili Džouns preko 60 poena tokom oktobra, kao i mnoge druge specijale, poput da li će Bonga pogoditi preko 12 trojki tokom meseca.

Specijali, kao i ostale promocije, dostupni su svim registrovanim korisnicima. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Od sada, sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Sve što je potrebno je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrajte na naš račun.

Učestvujte u Oktobarskom antepostu i pokažite da ste pravi poznavac košarke!

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter