1
Evroliga
Aleksej Pokuševski

Aleksej Pokusevski Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ALEKSEJ POKUŠEVSKI: „Remont je naša prednost!“

Objavljeno: 30.09.24 u 14:21

Nakon nekoliko sezona u najjačoj ligi na svetu, zadužio je opremu Partizana.

Aleksej Pokuševski, mladi srpski košarkaš, jedan je od najperspektivnijih igrača u našoj zemlji. Sa svojom visinom od 213cm, Pokuševski je poznat po neverovatnoj agilnosti, ali i pokretljivosti.

Ovog leta pojačao je tim Željka Obradovića, u koji se za sada odlično uklopio:

„Napredujemo kao tim, imamo još malo vremena do početka Evrolige. Svi smo vrlo mladi i željni dokazivanja, što je bitno.“ – rekao je Pokuševski za Sport Klub, te potom dodao da smatra, da će remont biti njihova prednost:

„Mislim da je to naša prednost jer možemo da krenemo od početka. Nikoga osim Vanje Marinkovića ranije nisam poznavao. Svako ima svoj dopirnos u timu kao persona i ličnost, a ekipa je sastavaljena od baš dobrih momaka. Jedva čekam da krene sezona i napredujemo kao tim“ – poručio je Pokuševski.

3
0
1 Komentara
  1. Veoma, veoma je bitno da dobro startujete u EL…. Pobeda nad Baskonijom bi bila od izuzetne vaznost i trueba se bas posebno spremiti za njih. Od prve do poslednje desetinke sekunde igre,bukvalno!
    Poseban naglasak u igri sa baskima je brza igra ali bez gresaka, jer one ubijaju i rezultat i voljni momentum. Znam da to Partizan, ovaj Partizan moze, mozda najbolje on to moze od svih. Takodje treba posebnu paznju posvetiti Monekeu, treba ga takoreci „zakljucati“ ili oterati od kosa! Kako znate i umete, to je kljucni takticki zadatak jer sa uspehom na tom zadatku smo zavrsili pola posla!
    To je neko moje vidjenje igre protiv Baskonije.
    Davis ih dobro zna i oni njega, od njega ce dosta zavisiti ali da im on bude mozda i bas najveca enigma umesto da na njemu profitiraju. On to moze uz Zeljkove takticke zadatke za njega!
    Momci, energetski mozete da ih „ubijete“ to je nasa mozda najveca prednost u startu. U razigravanje igre od prvog momenta krenuti obavezno sa Bongom, sa dva Jones-a, Pokuom i Davisom. I onda dalje prema zahtevima igre!
    SRECNO i DO POBEDE!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter