0
Košarka
GYqzLPgWgAEw4fK

FOTO: NBA

ŠOK U NBA LIGI: Odlučio da se penzioniše u 21. godini – Poznat i razlog! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.24 u 14:04

Vest koja je šokirala čitavu košarkašku javnost.

Ej Džej Grifin, mlad i talentovani košarkaš, odlučio je da okači ‘patike o klin’. Iako ima samo 21 godinu, odlučio je da završi sa košarkom.

Razlog je zaista nesvakidašnji.. Naime, Grifin je odlučio da se posveti Bogu.

„Da bih sve sveo na kratak rezime, odrekao sam se košarke da bih pratio Isusa. Znam da u očima mnogih ljudi ovo izgleda kao gubitak, ali samo želim da vam kažem da sam veoma uzbuđen jer sada zaista mogu da služim Bogu svojim punim Da. Osećam da mi odustajanje od košarke omogućava da uđem u punovremenu službu i zaista služim Gospodu svim svojim srcem, takođe i svim svojim vremenom. Uzbuđen sam kuda me to vodi.“ – rekao je mladi košarkaš, te potom dodao:

„Samo želim da prođem kroz korake kako sam došao do ove spoznaje da želim da se odreknem košarke i da sledim Boga. Ovo zaista mora da počne tako što sam dao svoj život Hristu 2020. Zaista sam ga tada prihvatio, On me je pronašao. Znam da kažemo da nađemo Boga, ali On nas pronalazi.“ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter