0
Košarka

head coach Ergin Ataman during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

OSVOJIĆEMO SVE I OVE GODINE: Ataman preti novim pokoravanjem Evrope!

Objavljeno: 30.09.24 u 12:14

Turčin ima pravo da bude u ovakvom raspoloženju.

Košarkaši Olimpijakosa uspeli su da odbrane trofej u Superkupu Grčke, nakon što su u dramatičnom finalu na Rodosu savladali najvećeg rivala Panatinaikos sa 86:85.

Ipak, nemile scene smo videli u finišu meča, kada je nakon poraza frustrirani Matijas Lesor pratkično ušao u klinč sa navijačima Olimpijakosa.

Ergina Atamana, trenera Panatinaikosa, poraz nije nešto preterao uzdrmao.

„Utakmica je bila intenzivna, ali kvalitet nije bio dobar. Nismo igrali dobru košarku. U svakom slučaju, borili smo se za pobedu. Izgubili smo utakmicu za jedan poen. Ako uzmete u obzir sudijsku odluku na Matijasu Lesoru, nisu nam dodelili poene i tehničku grešku. To je previše u ovakvoj utakmici“, rekao je Ataman i dodao u svom stilu:

„Bićemo spremni i za Evroligu i za prvenstvo Grčke. Na kraju ćemo sve osvojiti“, istakao je Ataman.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter