1
Evroliga

James Nunnally (L) and Balsa Koprivica (R) at ABA league round 3 match between kk Partizan and KK Cibona, played at Stark Arena, 14.10.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NANELI I PARTIZAN NA PUTU DA DODATNO ZAOŠTRE SUKOB?! Amerikanac tajnovitom objavom uzdrmao koašrkašku javnost!

Objavljeno: 30.09.24 u 08:37

Zaista ne deluje kao da su u dobrim odnosima Partizan i Naneli.

Džejms Naneli i Partizanova uprava imali su nekoliko „prozivki“ u medijima, gde je Amerikanac isticao da ono što Ostoja Mijailović priča u javnosti i nije baš istina.

Optužio je Amerikanac da mu se kasni novac, da se o njemu kleveta i slične stvari ljude iz Partizana, pa je čak pretio i borbom pravnim pute.

Deluje kao da bi to mogla da bude realnost, jer se oglasio u Tvitu gde se pozivao na Evroligašku asocijaciju igrača, te čak i javno bio zahvalan jednom advokatu.

 Hvala Bogu što postoji ELPA – napisao je Naneli, a kada su navijači pokušali da odgonetnu šta je problem, šuter je ostao misteriozan.

6
17
1 Komentara
  1. Nek Partizan samo dovlači što više takvih, i ne samo Partizan već svi naši klubovi a zapostavljaju bisere od naših SRPSKIH talenata. Od petorice nastupaju u prvoj postavi 4 strana igrača. Žoć tebi svaka čast kao bivsem košarkašu, i treneru ali brate smanji dovodjenje kojekakvih kako ovi novinarčići pišu bombe od igrača. Nije to prošlo 500 km od bombe. Navijač sam Partizana ali ovo nije dobro po našu decu po naše andjele od buducih košarkaških velicina. Razmisli…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter