1
Košarka
Matijas Lesor

Mathias Lessort of Panathinaikos AKTOR Athens during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade bet and Panathinaikos Aktor Athens at Stark Arena on March 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

HAOS U GRČKOJ, LESOR U OBRAČUNU SA NAVIJAČIMA OLIMPIJAKOSA: Mnogo toga je moglo da pođe po zlu, Francuz nekako ostavio sukob samo na verbalnom nivou! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.24 u 08:10

Nije baš sportski reagovao Matijas.

Košarkaši Olimpijakosa uspeli su da odbrane trofej u Superkupu Grčke, nakon što su u dramatičnom finalu na Rodosu savladali najvećeg rivala Panatinaikos sa 86:85.

Grčka sezona počela je gotovo identično kao prošle godine, a ljubitelji košarke sećaju se da je tada Panatinaikos slavio u Evroligi i domaćem šampionatu.

Ipak, nemile scene smo videli u finišu meča, kada je nakon poraza frustrirani Matijas Lesor pratkično ušao u klinč sa navijačima Olimpijakosa.

Ovo je Lesoru ponavljani delikt, a praktično je imao sukobe sa navijačima rivala u kom god klubu da je igrao, ali moramo razumeti i potencijalnui nekorektnost navijača crveno-belih.

6
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter