1
Domaći fudbal
Mladost Lucani Partizan Superliga Srbije

Mladost Lucani - Partizan - Superliga Srbije on September 29, 2024 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POBEDA PARTIZANA U LUČANIMA: Crno-beli srušili Laleta i vratili se na pobednički put! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.24 u 18:49

Pobeda na nezgodnom gostovanju.

U nedelju, Partizan gostuje ekipi Mladosti iz Lučana, koja je zajedno sa OFK Beogradom najveće iznenađenje jesenjeg dela sezone.

Meč je na programu od 17.00 časova a treneri su odabrali ove sastave

MLADOST (3-5-2): Stamenković – Ćirković, Andrić, Cvetinović, Joksimović – Ćirković, Tumbasević, Pejović, Ljubomirac, Udovičić – Ćirić, Krsmanović.

PARTIZAN (4-2-3-1): A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Kovač, Ovusu – Zubairu, Zahid, Kalulu – Đ. Jovanović.

Utakmica je završena rezultatom 1:3 za gostujući tim iz Beograda.

Partizan je poveo nakon 15 minuta igre, jer je nakon kornera najviši u skoku bio Mihajlo Ilić koji je golom matirao sjajnog Stamenkovića.

Partizan je potom duplirao prednost, a strelac drugog gola za crno-bele bio je Đorđe Jovanović, a sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Delovalo je kao da će na obaveznu pauzu crno-beli otići sa dva gola prednosti, ali je Pejović sa bele tačke smanjio prednosti gostiju.

 

Ipak, na startu nastavka, Kovač je neverovatniim golom deluje čak i rešio pitanje pobednika ovog meča.

Do kraja nije došlo do promene rezutlata iako su obe ekipe u nekoliko navrata mogle ozbiljnije da ugroze čuvara mreže svog rivala.

Partizan se ovako vratio na mesta koja vode u plej-of, dok je Mladost ostala na trećoj poziciji tabele Superlige Srbije.

Standings provided by Sofascore

 

6
6
1 Komentara
  1. Krenula franjevačka mašinerija. Prvi skinuo gaće „prepošteni“ Lalat podguzna muva svake vlasti..Sad će da krene pobednički niz za Ginisa čim stigne Sava Glava i tako sve do početka nove sezone i novog fantastičnog starta u Evropi..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter