0
Evropske lige
FC Juventus

FOTO: FC Juventus

TIJAGO MOTA IMA OGOROMNO POVERENJE U VLAHOVIĆA: Pljušte reči hvale za srpskog napadača!

Objavljeno: 29.09.24 u 09:51

Trener torinskog giganta je zadovoljan!

Trener Juventusa, Tijago Mota oduševljen je nastupom Dušana Vlahovića, koji je postigao dva gola u pobedi nad Đenovom (3:0) u okviru šestog kola Serije A.

Vlahović je predvodio tim ka pobedi na gostovanju, prekidajući golgeterski post duži od 350 minuta.

Mogu da ga vidim kao pozitivnog lidera, čak i kada se mučimo, u njegovoj komunikaciji i govoru tela, dajući saigračima da znaju šta treba da radimo. Ponekad može da bude usklađeniji sa njima, ali to je u njemu, veoma je takmičarski nastrojen, daje sve od sebe na treninzima i na utakmici – izjavio je Mota nakon meča.

Mota je pohvalio Vlahovićevu predanost, naglasivši da je zadovoljan njegovim doprinosom ekipi čak i kada ne postiže golove.

Drago mi je zbog njega kada postiže golove, ali kada ga vidim kao usklađenog sa timom kakav je bio danas, zadovoljan sam čak i ako ne postigne gol – dodao je trener Juventusa.

Juventus se trenutno nalazi na prvom mestu sa 12 bodova, a naredni izazov ih čeka 6. oktobra, kada se sastaju sa Kaljarijem.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter