0
Domaći fudbal
Partizan v Radnicki Kragujevac Super League Season 2021/2022

Partizan v Radnicki Kragujevac Super League Season 2021/2022

LALAT STAO UZ STANOJA: „Nije zaslužio ovakav rastanak sa Partizanom!“

Objavljeno: 29.09.24 u 08:54

„Ne sme se zaboraviti da je Stanojević sa Partizanom izborio i plasman u grupnu fazu Lige šampiona!“

Večeras u 17 časova u Lučanima, domaća ekipa Mladosti, koja je u sjajnoj formi, dočekaće Partizan, koji se suočava s krizom.

Pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića, Mladost je zabeležila pet uzastopnih pobeda u prvenstvu, što ih je dovelo do drugog mesta na tabeli. S druge strane, Partizan se bori sa posledicama teških poraza, uključujući eliminaciju iz evropskih takmičenja i poraz od Crvene zvezde u večitom derbiju, gde su izgubili 0:4 na svom terenu.

Nakon tog poraza, Aleksandar Stanojević je podneo ostavku na mestu šefa stručnog štaba Partizana, a njegovo mesto će preuzeti Savo Milošević.

Ipak, u večerašnjoj utakmici protiv Mladosti, ekipu crno-belih vodiće pomoćni trener Branko Vukašinović.

Pred utakmicu, trener Mladosti Nenad Lalatović izrazio je žaljenje zbog odlaska Stanojevića, podsećajući na njegov uspeh na klupi Partizana.

Ne bih mnogo o tome govorio, uostalom, to su događanja i odluke rukovodstva Partizana. Naša dva najbolja trenera u poslednjim decenijama su Vladan Milojević i Aleksandar Stanojević. Oni su trofejni, a ne sme se zaboraviti da je Stanojević sa Partizanom izborio i plasman u grupnu fazu Lige šampiona, on je to prvi učinio od srpskih stručnjaka, osvajač je i duple krune. Nije smelo, ni trebalo da se na ovaj način rastane sa Partizanom. To kažem i kao trener, a i ljudski je sasvim normalno da tako razmišljam o kolegi koga zaista uvažavam –  izjavio je Lalatović za „Sportski žurnal.“

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter