1
Domaći fudbal

Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije Beograd, Srbija on Dec. 21, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Zvezda je isplatila sve obaveze prema državi, naš tim trenutno vredi oko 100 miliona evra!

Objavljeno: 28.09.24 u 13:07

Oglasio se generalni direktor Zvezde.

Crvena zvezda je u toku jučerašnjeg dana izvršila isplatu od pet miliona evra i time je klub izmirio sve obaveze prema državi.

Zbog toga se oglasio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

– Fudbalski klub Crvena zvezda juče je izvršio uplatu od pet miliona evra po osnovu poreskih obaveza. Klub je time izmirio u celosti sve dospele obaveze prema državi.

Ukupno od 2014. godine naš klub je u budžet Republike Srbije uplatio 47 miliona evra. Sredstva za finansiranje kluba i servisiranje poreskih obaveza obezbeđena su pre svega prihodima iz inostranstva koji učestvuju u ukupnom finansiranju FK Crvena zvezda sa 83%.

Takođe, važno je napomenuti da je klub ove godine ostvario rekordan prihod, pre svega od transfera igrača i UEFA bonusa. Navedenim prihodima izmirene su sve obaveze za UEFA monitoring za koji je rok 15. oktobar.

FK Crvena zvezda ostaje posvećen urednom servisiranju obaveza prema državi, finansijskoj stabilnosti i paralelno investicijama koje su dovele do sportskog i poslovnog rasta kluba.

Po našoj internoj proceni vrednost igračkog kadra Crvene zvezde trenutno iznosi 100 miliona evra.

10
1
1 Komentara
  1. Dok je vrhovnik raspoložen, da se i ovo nagradi i odlikuje, i sinovi su tu da priteknu i finansijski pomognu, tako da privatizacija u ovom slučaju nije neophodna ===????? Svi žive američki san, Što rezultati gori njima sve bolje,,,, Protiv Intera će se videti stvarna vrednost ove ekipe ?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter