0
Domaći fudbal
Dragan Đurić

FK Partizan Izborna Skupstina

ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zapostavio sam firme zbog Partizana, ovo što rade je lopovluk! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.24 u 10:49

Plačem kada Partizan gubi, puno me koštao, ali ne računam to“

Bivši predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, govorio je o aktuelnom stanju u klubu i izrazio zabrinutost zbog trenutne situacije. Pozvao je na promene u svim strukturama kluba, ukazujući na potrebu za temeljnom reorganizacijom kako bi se Partizan vratio na pravi put.

Đurić se prisetio svog perioda na čelu kluba, navodeći koliko ga je to iskustvo koštalo, ne samo finansijski već i zdravstveno.

– Dosta me je klub koštao, zapostavio sam firme, ušle su u probleme… Morao sam da budem u Partizanu, izgubio sam i zdravlje… Partizan mi je bio na prvom mestu. Ne volim da budem poznat, bežim od toga, ne volim javnost, samo sam običan navijač. Plačem kada Partizan gubi, puno me koštao, ali ne računam to – izjavio je Đurić u podkastu „Miljanov korner“.

Zbog toga je, kako kaže, završio u zatvoru.

Pa jeste, dobrim delom – dodao je.

Sada u Partizanu su neophodne promene, rezonuje Đurić, od Skupštine, uprave, trenera i igračkog kadra. Objasnio je da je omladinska škola ključ svega, a da sadašnja garnitura ljudi se olako odriče bisera.

– Lopovluk je u pitanju. I kada ode i prodaju deli se neki novac. Ja ne znam kako to, čujem jer ceo Beograd priča. To je tragedija, zato je tu Partizan. Moraš prvo da gledaš prvo Partizan, pa sebe onda, da predsednik i direktor dobiju novac, a ne da uzimaju.

Dotakao se najtežeg poraza Partizana od Crvene zvezde u istoriji Večitog derbija u Humskoj.

– Mogli su da dobiju šest ili sedam komada od Zvezde, koja je bila korektna. Igrali su drugo poluvreme sa pola gasa. Ja sam mislio da je naš golman dobar… U Partizanu je sve loše, sve mora da se menja. Da parkiramo autobus i sve ubacimo u isti.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter