1
Domaći fudbal
Crvena Zvezda Zeleznicar Superliga Srbije

Crvena Zvezda Zeleznicar Superliga Srbije

VLADAN MILOJEVIĆ O POVREDI OMRIJA GLAZERA: Trener Zvezde pesimističan! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.24 u 21:11

Veliki problem za „crveno-bele“.

Crvena zvezda i Železničar iz Pančva od 19.00 časova na Marakani odigrali su meč 10. kola Superlige Srbije, a slavio je domaćin sa 2:1. Strelci za Zvezdu su bili Drkušić i Ilić, dok je Eze pogodio za goste iz Pančeva.

Nakon utakmice trener Crvene zvezde, Vladan Milojević rekao je:

„Čestitam igračima na pobedi. Imamo vrlo malo vremena da se odmorimo, zgusnut nam je raspored. Izlaze nam i igrači iz povreda. Opet smo i Glazera izgubili, sami sebe ‘ubijamo’, ne znam zašto se to događa. Rešižemo i taj problem. S druge strane, Železničar se branio nisko, sa pet igrača na kraju, mislim da su jednom i šutnuli na gol, tada su i dali gol. Igramo protiv takvih ekipa, ali šta da radimo.“ – rekao je trener Crvene zvezde nakon utakmice za Arena Sport TV, te potom prokomentarisao povredu Omrija Glazera.

„Čim je izašao na ovakav način, ja se samo plašim da nije obnovio tu povredu, ali videćemo. Ne sviđa mi se ta situacija kako je došlo do nje. Obično to tako biva, kad se ne ispoštuju neke stvari, onda to tako dođe.“ – zaključio je on.

2
0
1 Komentara
  1. Bolje da ne igra ,obrani sve i svašta a onda primi što niko primio ne bi.Poznavao sam takve golmane koji su karijeru nastavljali u malom fudbalu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter