0
Košarka

Nebojsa Covic Partizan - Crvena Zvezda, KLS Liga finale, superliga 5.6.2024. (credit image & photo: Srdjan Stevanovic/ STARSPORT)

NE TREBAJU NAM NEREALNA OBEĆANJA, PORAZ NIJE SMAK SVETA: Čović se oglasio povodom starta sezone!

Objavljeno: 27.09.24 u 18:38

Jasan prvi čovek crveno-belih.

Nebojša Čović gostovao je na RTS-u gde je govorio o Crvenoj zvezdi, problemima na startu sezone i očekivanjima navijača.

„Sve ste dobro nabrojali. Na našoj Skupštini je bilo pokušaja da ciljeve okrenu. Prioritet nam je da odbranimo sva tri torfeja i da odemo što dalje u Evroligi i napravimo iskorak u Top 10. Mislim da imamo i dobar tim i stručni štab. Klub je dosta dobro organizovan i predstoji nam sezona sa skoro 95 utakmica“, rekao je Čović

„Ima više faktora. Ja se uopšte ne uzbuđujem zbog poraza. Dubai nije naivno gostovanje. Imate let od pet i po sati. Zvezda nije klub koji će zbog jednog poraza da pravi ne znam šta ili da pravi euforiju. Bilo je više faktora. Ekipa treba da „legne“, da se uigra. Nismo imali nekoliko igrača, ne pričam to kao alibi. Ali, tu se videlo ono što Zvezda ne sme da ponaavlja i da radi. A, trofeji, oni se kupe u maju i u junu mesecu“, rekao je Čović i dodao:

„Važno je da navijače ne „uspalite“ sa nerealnim obećanjima, jer nam onda treba aparat za gašenje požara da to smirite“. 

2
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter