0
Domaći fudbal

Milos Vazura Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAZURA VRLO VEROVATNO POSTAJE BIVŠI: Evo kada je ključan datum za crno-bele!

Objavljeno: 27.09.24 u 17:07

Jasno je da neće još dugo biti u klubu.

Miloš Vazura je prilično omražena osoba u grobarskim krugovima gotovo čitav mandat, a deluje da je za prvog čoveka Partizana vreme isteklo.

Nakon debakla od Crvene zvezde moždaa će Miloš poptuno napustiti klub prenosi i ekskluzivno saznaje Telegraf.

– Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima – ističe Vazura.

Napominje i da apsolutno prihvata odgovornost za aktuelni momenat u klubu.

– Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove – jasan je Miloš Vazura.

1
22
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter