0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Linta Mladost GAT v Novi Pazar, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Karadjordje on August 26, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRAVO NIOTKUDA: Poznati superligaški trener otišao u Zvezdu i iz seniora prešao na kadete!

Objavljeno: 27.09.24 u 15:33

Linta u Zvezdi!

Kadetska selekcija Crvene zvezde je zvanično dobila novog trenera, a radi se o iskusnom i kvalitetnom stručnjaku – Aleksandru Linti.

Vodio je mnoge superligaške klubove i timove u inostranstvu, a sada je spreman da sa talentovanim momcima Crvene zvezde beleži vrhunske rezultate.

Aleksandar Linta Crvena Zvezda – Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia.
22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Želeo bih da se zahvalim direktoru i ljudima u klubu koji su u meni prepoznali trenera koji deci može da pomogne da se razviju na najbolji način. Ideja nam je da stvorimo nešto prepoznatljivo i da kroz takav rad dođemo do željenih ciljeva. Svako iskustvo je neprocenjimo, a ja ga zaista imam dosta. U fudbalu sam ceo život, međutim uvek sam spreman za nove izazove i radujem im se – izjavio je Linta.

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde – Nikola Jelić ima samo reči hvale za iskusnog stručnjaka.

– Alesandar Linta je dobro poznato ime u svetu fudbala. Iza njega je period rada u mlađim kategorijama Voždovca, a kasnije je trenirao i mnoge superligaške klubove. Imam zadovoljstvo da kažem da ćemo u narednim godinama sarađivati sa njim – rekao je Jelić.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter