1
Domaći fudbal

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

„NIJE LAKO ODBITI ZVEZDU I PARTIZAN, ALI…“: Evo zbog čega je propao transfer Romanića u Humsku!

Objavljeno: 27.09.24 u 11:21

„Nikome nije lako da preseče, ali ipak, on je kapiten kod nas – vođa tima“ 

Bratislav Ristić, sportski direktor Železničara iz Pančeva, objasnio je razloge zbog kojih Lazar Romanić nije prešao u Partizan tokom letnjeg prelaznog roka, iako je bio pominjan kao potencijalno pojačanje crno-belih.

Prema Ristiću, iako je bilo interesovanja za Romanića, transfer nije realizovan jer je to tako klub odlučio.

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

“Imali smo ponudu Partizana za Romanića, ali na kraju je klub odlučio da je najbolje i za nas, kao i za Lazara, da ostane u Pančevu. On je bio saglasan sa tom odlukom – naravno“, rekao je Ristić za Meridian sport.

„Nije lako odbiti ponude Zvezde i Partizana. Nikome nije lako da preseče, ali ipak, on je kapiten kod nas – vođa tima. Lazar pruža odlične partije. Bože zdravlja tokom decembra meseca ćemo videti šta ćemo dalje. Takođe, pričamo o produženju ugovora sa Lazarom”, dodao je.

Tokom leta ofanzivac pančevačkog kluba pominjao se kao potencijalno pojačanje crno-belih, ali je transfer na kraju propao i on se nije preselio u Humsku.

 

0
4
1 Komentara
  1. Ma i bolje sto nije dosao isti kalibar kao i Djordje Jovano vic . Bljesne sa 2 3 gola i stagnacija da je dosao izgubilo bi se pravo i novac da kupis skupljeg i boljeg golgetera koji je preko potreban.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter