0
Domaći fudbal
Ljubisa Tumbakovic pres konferencija

FOTO: STARSPORT

ĐURIĆ ISPROZIVAO I GROBARE: Oni su „renta“ navijači, imao sam i ja problema sa njima ali me nisu interesovali!

Objavljeno: 27.09.24 u 09:12

Bivši predsednik FK Partizan ponovo u centru pažnje.

Dragan Đurić, bivši predsednik FK Partizan, koji je tokom svog mandata od 2007. do 2013. godine doneo klubu šest uzastopnih titula, izjavio je da je urgentno rešiti probleme sa navijačima, poznatim kao „Grobari“.

Đurić je prethodnih dana privukao pažnju zbog reči upućenih Partizanu, ali i Crvenoj zvezdi nakon 174. večitog derbija. Sada je imao komentar i o Grobarima koji su u bojkotu.

Navijači FK Partizan već neko vreme bojkotuju domaće utakmice kluba, posebno one koje se igraju na stadionu u Humskoj ulici, što stvara dodatne probleme za klub.

Dragan Đurić
FK Partizan Izborna Skupstina

– Ne znam da li su ovo plaćeni navijači?! Neki renta navijači. Jedni daju saopštenja da se ne dolazi na utakmicu, drugi ipak dođu… Imao sam i ja problema sa navijačima, ali moja uprava je pričala sa njima, dogovorala i rešavala problem. I da se razumemo, rezultat je u sportu najvažniji. A, mi smo ga imali i tako umirivali navijače – rekao je Dragan Đurić i objasnio kako je bilo u njegovo vreme dok je vodio FK Partizan:

– Znate zašto sam ja imao problem sa navijačima? U moje vreme, vođe navijača su hteli da budu menadžeri. Ja to nisam dozvoljavao i zato je nastao problem. Ali, ja sam uzimao titule i bio prvi, zato me baš nije zanimalo šta oni žele, šta misle i šta hoće.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter