6
Domaći fudbal

Fudbal Soccer FK Partizan-Izborna Skupstina Dragan Djuric (R) and Ivica Kralj (L) Beograd, 24.05.2016 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐURIĆ NE UDARA SAMO PO PARTIZANU, ISPROZIVAO JE I ZVEZDU: Oni su krš od tima, Inter će ih pregaziti!

Objavljeno: 25.09.24 u 16:52

Ali, Zvezda i takva nikakva je za nas mnogo jaka“

Dragan Đurić, bivši predsednik Partizana, izrazio je duboko nezadovoljstvo nakon poraza crno-belih od 0:4 protiv Crvene zvezde u „večitom derbiju“, koji se odigrao na stadionu Partizana.

Ovaj rezultat je najveći poraz Partizana u derbijima na njihovom terenu, što je izazvalo oštre reakcije bivših zvaničnika kluba, uključujući Đurića.

Ipak, Đurić nije uputio kritike samo na račun rukovodstva Partizana, već se osvrnuo i na Crvenu zvezdu. 

– Zvezda je krš od tima! Ne znaju ništa! Lako je pobediti Partizan. Što nisu pobedili Benfiku? A, Benfika je prosečan klub. Videćete šta će se desiti Zvezdi protiv Intera. Hoćete da vam kažem?! Zgaziće ih Inter! Pregaziti – govorio je u dahu Dragan Đurić, a onda procedio:

– Ali, Zvezda i takva nikakva je za nas mnogo jaka.

30
39
6 Komentara
  1. Pa vidis za to BENFIKA JE PROSECAN TIM – Zvezdin tim po podacima kosta 70 a Benfikin 360 miliona evra veliki fudbalski stručnjače!

    5
    0
    Odgovori
  2. Djuric treba da se pokrije usima, ćuti, i da ga niko ne vidi… U njegovo vreme CZ je bila u problemima kao Partizan sada, a FKP je imao mocnu ekipu i omladinsku skolu koju je prvo on poceo da kljuca.. Dakle, od njega je sve pocelo… Na primer, pred pocetak Evrope proda Radoslava Petrovica-Rodju,klojucnog igraca, a ne dovede adekvatnu zamenu, i sl…. Srpski fudbal je pukao onog trenutka kada se osvojene titule u Srbiji nisu uspele dokazati u Evropi.. T a d a i SADA.

    7
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter