0
Kladionica
KK PARTIZAN MEDIA DAY 01

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN STARTUJE 1. KOLO U ABA LIGI: Borac večeras na ispitu u Areni

Objavljeno: 25.09.24 u 17:51

Meč se igra večeras od 19.00h u Beogradskoj areni.

Mečevi 1. kola AdmiralBet ABA Lige su već pri kraju, a večeras igraju Partizan – Borac.

Sedmostruki šampion ABA lige, ujedno i favorit na ovom meču, će se suočiće s hrabrim Čačanima u Beogradskoj areni. Borac je prvi put zaslužio svoje mesto među najboljima počevši od sezone 2020/21, a ovo im je nova prilika da pokaže da mu je tu i mesto.

Iako su u 2023. godini osvojili trofej nakon cele decenije, Crno-beli su potpuno rekonstruisali tim tokom leta i novu sezonu će otpočeti u skroz izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu – izuzev Balše Koprivice, koji je jedini starosedelac.

Promene su, dobrim delom, bile očekivane. Treba uzeti u obzir da je posle istorijske sezone i velikog ulaganja u ekipu, usledio potpuni raskol i loša serija. Ekipi se najviše zamera što se nisu plasirali među najboljih 10 u Evroligi, kao i poraz od ubedljivih 3:0 protiv Crvene Zvezde u finalu ABA Lige.

Za izabranike trenera Ocokoljića, koji su u prethodnim sezonama ABA lige zauzimali mesta u donjem delu tabele (11, 13. i 10.), duel sa Partizanom na startu sezone predstavljaće veliki izazov.

Borac je nešto slabije završio prethodnu sezonu sa nekoliko uzastopnih poraza, dok je Partizan slavio na sve 4 pripremne utakmice. Ipak, vreme će pokazati kako će se potpuno izmenjena ekipa snaći u novoj sezoni.

Ako već možete naslutiti večerašnji rezultat, upotpunite doživljaj uz AdmiralBet i odigrajte 6 parova koji vam donose bonus od 20% freebeta. Potrebno je samo da igrate na poene igrača, odaberete 1.92 kvotu i uživate u utakmici!

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Od sada, sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Sve što je potrebno je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrajte na naš račun.

Ispratite pretposlednji i poslednji meč prvog kola AdmiralBet ABA Lige, pozovete se na kvotu 1.92 i sastavite dobitak tiket!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter