1
Domaći fudbal
FOTO Starsport

FOTO: Starsport

NAVIJAČ KOJI JE ULETEO NA TEREN TOKOM VEČITOG DERBIJA DOBIO KAZNU: Evo koja je cena njegovog „nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi!“

Objavljeno: 25.09.24 u 15:24

S.J. će dobiti i meru bezbednosti koja podrazumeva zabranu prisustvovanja fudbalskim utakmicama prvog tima Partizana tokom naredne tri godine.

Više javno tužilaštvo postiglo je sporazum sa S.J. (33) u vezi sa krivičnim delom „nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu“ tokom fudbalskog meča između Partizana i Crvene zvezde.

Prema ovom dogovoru, strane su se složile da Viši sud u Beogradu proglasi S.J. krivim i izrekne mu uslovnu kaznu zatvora od šest meseci, uz probni period od dve godine, kao i novčanu kaznu od 100.000 dinara, koju je obavezan da uplati u roku od tri meseca od kada presuda postane pravosnažna.

U saopštenju se navodi da će, ukoliko ne ispuni ovu obavezu ili plati samo deo iznosa, sud zameniti novčanu kaznu zatvorom, u skladu sa Krivičnim zakonikom.

Osim toga, S.J. će dobiti i meru bezbednosti koja podrazumeva zabranu prisustvovanja fudbalskim utakmicama prvog tima Partizana tokom naredne tri godine. Tokom tog perioda, biće obavezan da se pre početka utakmica prijavi policiji i da ostane u stanici do završetka meča.

S.J. je priznao da je, u ponedeljak, 23. septembra, na stadionu Partizana, „u stanju uračunljivosti i svestan dela i njegove zabranjenosti, neovlašćeno ušao na teren preskočivši zaštitnu ogradu južne tribine“. Nakon što je pretrčao teren, uhapšen je dok se približavao tribini navijača Crvene zvezde.

7
0
1 Komentara
  1. Ova presuda je smesna, i dokaz je kakva nam je drzava.. Drzava finansira raspad Partizana, a ne pokrece istrazne radnje da utvrdi ko se to razbacije sa imovinom kluba, i kome odgovara da finansira Partizan, da bi u povratnom smeru mozda i on dobio delićnovca? Ulazak ovog mladica na teren malo je oziveo gledaliste… Da sam u rukovodstvu FKP platio bih par slobodnijih zenskih diskretno obucenih da ponekad utrce na teren. Ako vec nemamo sta da vidimo od fudbala, da bar ove zabave na otvorenom imamo… Uostalom, na PINKU vec dugo mogu se videti slobodne scene koje nisu za mladje od 12 godina, i nikom nista… Ustvari, nije nikom nista.. Šuška se da vlasnik ima drzavne privilegije zato sto GLAVNI JUNAK ne silazi sa ekrana.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter