0
Košarka
Maccabi Playtika Tel Aviv vs Panathinaikos Athens Turkish Airlines EuroLeague

Maccabi Playtika Tel Aviv vs Panathinaikos Athens Turkish Airlines EuroLeague

HAOS U TURSKOJ: Ergin Ataman isprovocirao Fenerbahče, a ovi mu odgovorili na brutalan način! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.24 u 14:57

Fenerbahče je odlučio da ne pošalje svoje igrače u reprezentaciju sve dok je Ataman na čelu tima.

Košarkaški klub Fenerbahče objavio je da njihovi igrači neće odgovarati na poziv selektora Turske reprezentacije, Ergina Atamana, zbog njegovog provokativnog ponašanja nakon nedavnog fudbalskog derbija.

U ovom značajnom susretu turskog prvenstva, Fener je pretrpeo poraz od najvećeg rivala, Galatasaraja, rezultatom 3:1. Ataman, koji trenutno vodi Panatinaikos, nije propustio priliku da proslavi ovu pobedu na provokativan način.

Tokom prijateljskog meča između aktuelnog šampiona Evrolige i Galatasaraja, trener je, pokazujući brojeve tri i jedan, aludirao na rezultat sa fudbalskog duela, što je izazvalo ogorčenje među čelnicima Fenerbahčea.

Kao odgovor na ovu situaciju, Fenerbahče je odlučio da ne pošalje svoje igrače u reprezentaciju sve dok je Ataman na čelu tima. Ova odluka može imati značajne posledice po Atamanovu selekciju, koja bi mogla biti oslabljena zbog nedostatka igrača poput Ertena Gazija, Skotija Vilbekina, Meliha Mahmutoglua, Tarika Biberovića i Sertača Šanlija, svi iz redova Fenerbahčea.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eurohoops.net (@eurohoops_official)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter