1
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

UVIDEO JE SVOJU GREŠKU: Gobeljić uputio javno izvinjenje! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.24 u 11:20

Mnogima je zasmetala ta proslava.

Crvena zvezda je slavila u Humskoj protiv Partizana, rezultatom 0:4. Nakon meča među navijačima Zvezde viđen je Marko Gobeljić, koji je potom na poziv Gejlora Kange sišao među igrače i poveo navijanje.

Taj potez mnogima je zapao za oko, jer Gobeljić igra za OFK Beograd, koji je rival Crvene zvezde u Superligi. Baš zbog toga, Marko Gobeljić je uputio javno izvinjenje:

„Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na Derbiju.

Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja.

Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem.

Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima.“ – stoji u saopštenju iskusnog beka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
4
1 Komentara
  1. Gobeljić je neko ko je Zvezda u srcu i duši i nepravedno otjeran iz zvezde,no on je pre svega profesionalac i prvom prilikom će Zvezdi dati go.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter