2
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Play-Off 1st leg Partizan v Videoton (Hungary) Stadium FC Partizan Stadion bez publike zbog kazne UEFA-e Beograd, 17.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAOPŠTENJE POTPISNIKA „APELA ZA SPAS PARTIZANA“: „Nema razgovora sa Vučelićem, Vazurom i Zečevićem!“

Objavljeno: 24.09.24 u 19:07

„Informacije koje se šire u vezi sa ovom temom su potpuno netačne i predstavljaju pokušaj kozmetičkih promena koje su do sada bile pogubne za klub“

Udruženje bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika FK Partizan dostavio je demanti povodom informacija koje su se pojavile u javnosti u vezi sa navodnim dogovorima o kadrovskim promenama u FK Partizan.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Povodom netačnih navoda koji su se pojavili u javnosti, a koji sugerišu da su potpisnici „Apela za spas Partizana“ postigli zajednički stav i predložili da predsedničku funkciju u FK Partizan preuzme gospodin Rasim Ljajić, odlučno demantujemo takve tvrdnje.

Nikakvih razgovora niti pregovora sa Miloradom Vučelićem, Milošem Vazurom i Žarkom Zečevićem nije bilo, niti ih može biti. Jedino u čemu bismo se mogli saglasiti sa njima jeste momentalna i neopoziva ostavka navedenih lica, čime bi se otvorila vrata za mogućnost da se klub, koji je dostigao najniže grane u svojoj dugoj istoriji, ponovo uzdigne.

„Apel za spas Partizana“ nisu potpisali samo bivši prvotimci i treneri FK Partizan, već i više od 26.000 navijača, te bez konsenzusa navijača i fudbalskih legendi ovog kluba ne može biti nikakvog nametnutog rešenja, bez obzira ko ga zagovara. Sve tačke koje se odnose na oporavak Partizana usaglašene su sa navijačima, i u tom pogledu podržavamo sve njihove zahteve.

Informacije koje se šire u vezi sa ovom temom su potpuno netačne i predstavljaju pokušaj kozmetičkih promena koje su do sada bile pogubne za klub. O kadrovskim rešenjima i predlozima za ključne pozicije javno ćemo raspravljati kada se ispune svi zahtevi da trenutno rukovodstvo napusti klub i kada sadašnji saziv Skupštine bude raspušten.

Pozivamo sve zainteresovane da se za tačne informacije obrate Udruženju bivših fudbalera i trenera FK Partizan i da se uzdrže od širenja dezinformacija koje samo dodatno izazivaju konfuziju među navijačima crno-belih.

56
4
2 Komentara
  1. Предлажем за директора фудбалског клуба Партизан Душана Шошкића. Сматрам да довољно познаје клуб и структуре у клубу, има искуства са руковођењем и безбедношћу, бриге о људима, организационе способности…. Мислим да га навијачи Партизана познају и сложиће се са мојим предлогом.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter