1
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

SRAMOTA: Srpske sudije doživotno suspendovane iz Evrope?!

Objavljeno: 24.09.24 u 14:37

Ovaj slučaj predstavlja ozbiljan udarac na ugled srpskog rukometa!

Srpski rukometni arbitri Aleksandar Pandžić i Ivan Mošorinski doživotno su suspendovani iz svih aktivnosti pod okriljem Evropske rukometne federacije (EHF) zbog umešanosti u slučajeve nameštanja utakmica.

Ovu informaciju je preneo portal „Hand news“, a prema dostupnim izvorima, arbitri više neće moći da sude evropske kupove i takmičenja, uključujući Evropska prvenstva.

Iako je EHF već doneo odluku, čeka se reakcija i konačna odluka Rukometnog saveza Srbije, koji bi mogao da ih suspenduje i iz nacionalnih takmičenja.

Ovaj slučaj predstavlja ozbiljan udarac na ugled srpskog rukometa i potencijalno može izazvati dodatne posledice na domaćoj sceni.

1
0
1 Komentara
  1. Kao sad se mi cudimo.Pa to se zna u svim sportovima smo takvi.Kod nas je najbitnije ko sudi!I vi,novinari,samo o tome pisete.Voleo bih da nase sudije u svim sportovima iskljuce iz evrope.Pa neka sude ovu ,,tramvaj ligu,,!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter