0
Domaći fudbal
nenad lalatović

FOTO: Printscreen/Youtube/ Bettingexpert Balkan

LALATOVIĆ U SVOM STILU: Neki treneri pobede 20 utakmica u SLS i odmah su novi projekti – dođite pobedite mene! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.24 u 14:56

Pa pobedite vi 201. utakmicu, dođite pobedite mene, samo da imam suđenje 50/50″

Nenad Lalatović, trener Mladosti iz Lučana, čiji je tim apsolutni hit Superlige Srbije sa pet uzastopnih pobeda, trenutno drži drugo mesto na tabeli zajedno sa OFK Beogradom.

Lalatović, poznat po svojim emotivnim reakcijama i strastvenom pristupu, već je ranije bio uspešan u nekoliko srpskih klubova, uključujući Radnički iz Niša, gde je sarađivao sa Ivicom Tončevim, predsednikom kluba.

O Tončevu, Lalatović je ranije imao pozitivne reči, ističući da su imali dobru saradnju tokom njegovih mandata u Radničkom.

Ivica Tončev je jedan sjajan čovek, koji toliko voli Radnički. Ja znam da njega vole i ne vole i ja neću da ulazim u to, ali za mene on je čovek koji voli Radnički, čovek koji voli Niš i čovek koji daje redovne plate – rekao je Lalatović sa „Bettingexpert“.

Lalatović zabeležio više od 200 pobeda u Superligi Srbije i imao je šta da kaže povodom toga.

– To što ljudi pričaju, pričaju samo iz ljubomore. Da, Nenad Lalatović ima 201. pobedu u Superligi. Sad neću da imenujem neke trenere, jer neki koji sada pobede 20 utakmica u SLS, oni ih hvale i dižu u nebesa, kao „to su novi projekti“. Pa pobedite vi 201. utakmicu, dođite pobedite mene, samo da imam suđenje 50/50 i onda ćete vi biti novi projketi srpskog fudbala.

bettingexpert – Najveća Zajednica Tipstera sa Stručnim Analizama i Savetima za Klađenje

Ovaj ekskluzivni intervju sada je dostupan zahvaljujući bettingexpert-u, jednoj od najvećih globalnih tipsterskih zajednica koja se sve više ističe i u Srbiji. bettingexpert je platforma na kojoj ljubitelji sportskog klađenja mogu pratiti savete eksperata i steći uvid u analize iskusnih tipstera o raznim sportovima. Sa snažnim prisustvom u svetu sportske analize, bettingexpert približava fanovima sportsku akciju, nudeći kvalitetne prognoze, detaljne analize i savete eksperata za različite sportske discipline.

Kao deo bettingexperta, imate prilike i da učestvujete u nekim od raznih takmičenja za članove. Ukoliko želite da podelite vaše mišljenje sa zajednicom iskusnih tipstera, bettingexpert je idealno mesto gde za vaš trud možete i dobiti raznovrsne nagrade.

Ne propustite priliku da čujete stavove jednog od najharizmatičnijih trenera Srbije na YouTube kanalu bettingexperta. Za više ekskluzivnog sportskog sadržaja i ekspertskih saveta za klađenje, posetite bettingexpert.

15
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter