1
Domaći fudbal
Ivica Iiev FK Partizan promocija
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ivica Iiev FK Partizan promocija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAO PRVI OTKAZ U PARTIZANU JUTRO NAKON DEBAKLA: Iliev krenuo sa radikalnim promenama!

Objavljeno: 24.09.24 u 12:36

Otkaz za direktora omladinske škole!

Dan nakon teškog poraza Partizana od Crvene zvezde u „večitom“ derbiju (0:4), doneta je odluka o smeni Vanje Radinovića sa pozicije direktora omladinske škole Partizana.

Ivica Iliev, koji se vratio na poziciju sportskog direktora kluba, najavio je radikalne promene, a njegov prvi potez bio je upravo Radinovićeva smena.

Partizanova omladinska škola, nekada poznata kao jedna od najboljih u Evropi, godinama je bila u padu, što je izazvalo nezadovoljstvo među navijačima i unutar kluba.

Radinović je bio kritikovan zbog nefunkcionalnosti škole i činjenice da više ne proizvodi talente koji bi mogli praviti razliku u prvom timu.

8
0
1 Komentara
  1. Možda treba da se krene od čistačica, one su naviše krive za debakl. Kako ga nije sramota? A nije kriv on koji dovodi otpatke od igrača koje niko neće. Ili nije kriv Vazura i Vučelić kojima vršlja svako po stadionu u gluvo doba. Partizan je postao sa njima jedan osrednji palanački klub kog više niko ne poštuje. Svi su krivi samo oni nisu.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter