1
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE ŠERIF POSLE ISTORIJSKE NOĆI: Postigao het-trik nakon 56 godina i ostavio moćnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 24.09.24 u 12:54

Šerif je heroj Zvezde u 174. večitom derbiju!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Oni su savladali ekipu Partizana sa velikih 4:0 i to na stadionu crno-belih.

Šerif Endiaje je definitivno bio apsolutni heroj 174. „večitog“ derbija, postigavši het-trik i time ispisao istoriju koja je čekala 56 godina. Njegov golgeterski niz započeo je golom sa bele tačke u prvom poluvremenu, da bi u drugom delu igre postigao još dva gola, čime je doveo Crvenu zvezdu do ubedljive pobede od 4:0 protiv Partizana.

Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025
FOTO: STARSPORT

Nakon utakmice, Endiaje se oglasio na svom Instagram profilu, gde je podelio sliku lopte sa derbija, na kojoj su potpisi njegovih saigrača, uz poruku:

„Od pre 56 godina, do danas… Ispisali smo istoriju.“ 

šerif
FOTO: Printscreen/Instagram/pape_cherif_ndiaye
16
0
1 Komentara
  1. Pokrij se šerife, koliko nameštenih utakmica odigra ste. Ovaj bi u Benfici skupljao puževe posle kiše, jer da vredi igrao bi u Španiji, Čemu li se Zvezdari raduju, Hajd sad na parizer i pašteta, jer vam tim za drugo i nije.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter