0
Domaći fudbal
Cukaricki v Partizan Super League 2015 2016

Cukaricki v Partizan Super League 2015 2016

VEĆINA PARTIZANOVIH IGRAČA NEMA POBEDNIČKI MENTALITET: Još jedan bivši igrač crno-belih izneo svoje mišljenje!

Objavljeno: 24.09.24 u 11:20

„Trenutno u Partizanu 80 odsto igrača ima takav mentalni sklop!“

Gostujući u emisiji na TV Arena Sport posvećenoj 174. Večitom derbiju, bivši golman Partizana, Bojan Šaranov, nije skrivao svoje nezadovoljstvo nakon ubedljivog poraza crno-belih od Crvene zvezde (4:0).

Šaranov, koji je u sezoni 2015/16. branio za Partizan bio je izuzetno kritičan prema trenutnom mentalitetu tima.

Kad igrate u Partizanu i Zvezdi, igrač mora da ima pobednički mentalitet i karakter. Ja to moram javno da kažem, mislim da većina igrača Partizana to nema. I ne rađa se sa tim, na tome se dosta radi – izjavio je Šaranov.

Posebno je istakao razočaravajući pristup ekipe u drugom poluvremenu, u kojem su crno-beli, prema njegovom mišljenju, potpuno izgubili volju za borbom.

Drugo poluvreme izađeš onako… Nebitno, gubiš 3:0, 4:0, ekipa se predala skroz. I to je nešto što mi ozbiljno smeta i što jedan šampion, a kad igraš za Partizan i Zvezdu onda to jesi… Uvek mogu da se provuku dva ili tri igrača. Trenutno u Partizanu 80 odsto igrača ima takav mentalni sklop – dodao je.

Šaranov je odgovorio i na pitanje šta bi nekadašnji kapiten Saša Ilić uradio u takvoj situaciji.

Sale je igrač koji oseća Partizan, voli Partizan i osetiš da bi poginuo za Partizan. I onda kad imaš takav karakter, onda takvi ljudi vuku svlačionicu. A Partizan ni približno nema takvog igrača sada. Stranci? Igrao sam i ja u inostranstvu, koliko god voliš, ne možeš to da osetiš. Kad igraš u klubu koji voliš, kad igraš sa emocijom, daješ više nego što možeš – zaključio je Šaranov, aludirajući na manjak emotivne povezanosti sadašnjih igrača sa klubom.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter