1
Domaći fudbal
Metalac v FK Partizan Super League Season 2021/2022

Metalac v FK Partizan Super League Season 2021/2022

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA DAO PODRŠKU STANOJEVIĆU: Oglasio se na Instagramu i okačio ovu sliku! (FOTO)

Objavljeno: 24.09.24 u 10:46

Igor Vujačić je proveo četiri sezone u crnom-belom dresu i odigrao preko 100 utakmica.

Protekli 174. Večiti derbi ući će u istoriju ne samo zbog ubedljive pobede Crvene zvezde nad Partizanom, već i zbog nemilih scena koje su usledile nakon meča.

Zvezda je slavila na stadionu u Humskoj sa impresivnih 4:0, upisavši najveću pobedu na gostovanjima u derbijima od početka rivaliteta ova dva kluba.

Osim dominacije crveno-belih na terenu, meč su obeležili i incidenti nakon poslednjeg zvižduka. Na meti besnih navijača Partizana našao se trener crno-belih, Aleksandar Stanojević. Navijači su ga prvo gađali topovskim udarima sa tribina, a pravi haos je nastao kada su uspeli da dođu do svlačionice tima.

Tom prilikom su huligani razbili staklo svlačionice, pri čemu je Stanojević zadobio povrede od staklenih parčića. U pratnji skandiranja  i optužbi da je „prodao Partizan“, trener je konferenciju za medije održao sa zavojima i vidljivim ožiljcima. Na konferenciji se osvrnuo na situaciju, izražavajući tugu zbog ponašanja navijača.

Podrška Stanojeviću stigla je i od bivšeg igrača Partizana, Igora Vujačića, koji je na svom Instagram profilu postavio sliku trenera u znak solidarnosti, pokazujući tako svoju lojalnost bivšem treneru.

0
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter