0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

OVAJ MOMAK JE VELIKA BUDUĆNOST ZVEZDE I SRPSKOG FUDBALA: „Danas asistencija, gol u sledećem derbiju“

Objavljeno: 23.09.24 u 23:56

„Dobio sam jasan savet…“

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Oni su savladali ekipu Partizana sa velikih 4:0 i to na stadionu crno-belih.

Andrija Maksimović je imao impresivan debi u večitom derbiju. Njegova asistencija za prvi gol Crvene zvezde bila je ključna za rano vođstvo, a tokom celog meča pokazao je izuzetnu slobodu u igri i kreativnost, što je oduševilo navijače i stručni štab.

Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025
FOTO: STARSPORT

Andrija Maksimović je istakao da je ostvario svoj san, a onda se i zahvalio saigračima.

– San svakog deteta koje prođe Zvezdinu školu je da jednog dana zaigra za prvi tim i to u večitom derbiju. Meni se danas san ostvario i mislim da nije moglo lepše – pobeda u gostima na derbiju i to posle osam godina. I to velika pobeda od 0:4. Hvala našim navijačima na neverovatnoj energiji tokom 90 minuta. Hvala i saigračima na tome što smo se svi zajedno borili tokom čitavog meča, pa pokazali da smo Zvezda.

Otkrio je šta su ga posavetovali, ali su mu skinuli i veliko breme sa leđa.

– Spreman sam bio, nisam osećao tremu, ali mnogo mi je pomogao stručni štab. Dobio sam jasan savet da smem da pogrešim, ali da ne smem da prestanem da pokušavam. Sve od sebe sam dao i nadam se da su svi zadovoljni. Danas je bila asistencija, nadam se golu na sledećem derbiju. 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter